Η ιστορία μας…

Η ιδέα του YA SU γεννήθηκε μέσα από την ίδια την έννοια και τη χρήση της ίδιας της φράσης YA SU. Στην Ελλάδα με τη φράση ‘στην υγεία σου’ ευχόμαστε καλή υγεία στον συνομιλητή μας, και φυσικά τα προϊόντα της σειράς YA SU είναι φτιαγμένα στο να βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας μας.

Η υπόσχεσή μας

Φυτικά & Πιστοποιημένα | Φιλικά προς το περιβάλλον | Αποδεδειγμένα αποτελεσματικά για την επιδερμίδα σας | Παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα | Fare-trade πρώτες ύλες

Με οδηγό την βιωσιμότητα

Παράγουμε ήπια & πιστοποιημένα προϊόντα για όλους. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και χρήσιμα για κάθε χρήστη.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας και βεβαιώνουμε ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούμε έχουν θετική επίδραση τόσο στην κοινωνία όσο και στο περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο αγνά, φυσικά συστατικά για την ισορροπία, την προστασία και την απαλότητα του δέρματος σας.

Χρησιμοποιούμε μόνο συσκευασίες που μπορούν να ανακυκλωθούν, και είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Τα συστατικά μας

Όλες οι πρώτες ύλες που περιέχονται στα προϊόντα της σειράς YA SU είναι προσεχτικά επιλεγμένες, ενώ οι φόρμουλες και οι συνταγές που σχεδιάστηκαν αποτελούν μοναδικές επιλογές περιποίησης. Συστατικά όπως ελαιόλαδο, μέλι, αλόη, μελισσοκέρι, κεχρί, χαμομήλι, καλέντουλα, βούτυρο murumuru, πράσινο τσάι και άλλα είναι μερικά από τα μυστικά & θαυματουργά που θα βρείτε στα προϊόντα YA SU.

Γιατί το YA SU

Μικρή, ελεγχόμενη παραγωγή με δυνατότητα πληρέστερου ελέγχου στον κύκλο παραγωγής

Εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες

Δυναμική παρουσία, Design & Branding το οποίο αναδεικνύει την Ελληνική δημιουργία & έκφραση

Ξεχωριστές συνταγές εμπλουτισμένες με συστατικά τα οποία προσφέρουν εντατική περιποίηση

Ανταγωνιστική τιμή πώλησης, αξία προϊόντος & αποτελέσματος